Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Партія регіонів

П'ятниця, 24 серпня 2012, 14:47

Регіонали Львівщини відзначили День незалежності України пішою ходою під державними прапорами

Близько двох сотень членів Львівської обласної та міської організацій Партії регіонів сьогодні у Львові урочисто відзначили День незалежності України, поклавши квіти до пам'ятників Т.Шевченко та М.Грушевському, а також провівши урочисту ходу центром міста під державними прапорами.  

 

Про це повідомила перс-служба ЛОО Партії регіонів. 

Члени Партії регіонів провели урочисту ходу центральними вулицями міста. Регіонали пройшли колоною від пам’ятника Михайлові Грушевському до пам’ятника Тарасові Шевченку. Відтак партійці вшанували пам’ять борців за волю та незалежність нашої держави, поклавши вінки з квітами до підніжжя пам’ятників Михайлові Грушевському та Тарасові Шевченку, - сказано у повідомленні. 

Хода членів Партії регіонів пройшла без партійної символіки, адже, на переконання регіоналів Львівщини, День незалежності має об’єднувати усіх українців, не залежно від їх політичних поглядів та симпатій, у бажанні спільно працювати задля розвитку та розбудови сильної та незалежної Української Держави, - наголошено в повідомленні. 

Участь в урочистостях, серед інших,  взяли народний депутат України, голова Львівської обласної організації Партії регіонів Петро Писарчук, керівник виборчого штабу Партії регіонів на Львівщині Роман Редько, голова фракції Партії регіонів у Львівській обласній раді Ігор Грещук та голова Львівської міської організації Партії регіонів Олег Баран.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.