Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ДТП

gk-press.if.ua

Середа, 14 червня 2017, 17:46

ДТП на трасі Київ – Чоп: є постраждалі

ДТП

У Буському районі автівка врізалася у підводу, запряжену двома кіньми.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Вчора, 13 червня, близько 01:00 год на дорозі Київ – Чоп неподалік села Вербляни Буського району зіткнулися авто «Фольксваген Транспортер», за кермом якого перебував мешканець одного з сіл Бродівського району, та гужова підвода, запряжена двома кіньми під керуванням жителя Буського району.

Внаслідок аварії водія підводи госпіталізували в травматологічне відділення з діагнозом: «закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, забій та садини поперекової ділянки», а один кінь загинув.

Наразі правоохоронці встановлюють обставини ДТП.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на той самий термін.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.