Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівобленерго

Середа, 14 червня 2017, 16:44

Надзвичайний стан в енергетиці України продовжили до середини липня

Львівобленерго

Сьогодні уряд на місяць продовжив надзвичайний стан на ринку електроенергії в Україні.

Про це повідомляє РБК-Україна.

Відтак, сьогодні на засіданні уряд продовжив термін дії надзвичайних заходів на ринку електричної енергії ще на один місяць, до 17 липня цього року.

Нагадаємо, у лютому в Україні запровадили надзвичайний стан у сфері енергетики. Мінрегіонбуд доручив головам ОДА та обленерго розробити графіки зменшення енергоспоживання у пікові години.

Надзвичайний стан передбачає, що "Укренерго" визначає допустимі рівні зниження резерву енергогенеруючих потужностей; вимоги щодо складу обладнання ТЕС енергогенеруючих компаній в розрізі енергоблоків; застосування в разі потреби за погодженням з Міненерго графіків погодинного відключення електроенергії і графіків аварійного відключення, та контроль за їхнім дотриманням.

Як наголошував раніше міністр енергетики України Ігор Насалик, надзвичайний стан в енергетиці триватиме до середини вересня. Крім того він зазначив, що порівняно з минулим роком, споживання вугілля антрацитної групи скоротилося майже вдвічі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.