Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Партія регіонів

П'ятниця, 24 серпня 2012, 15:33

Лише разом працюючи для України ми збудуємо сильну та могутню державу - Олег Баран

Депутат Львівської облради, кандидат у народні депутати України у виборчому округу №117 Олег Баран привітав співвітчизників з Днем незалежності України і висловив переконання, що лише разом працюючи для України, відкинувши усі особисті амбіції, українці  збудують сильну, могутню, по-справжньому незалежну державу.

 

« Незалежність далася для України непросто. Так само непросто наша країна живе із цим статусом уже 21-й рік. І навіть попри те, що українці нарешті стали повноправними господарями на власній землі, Незалежність і досі є своєрідним випробовуванням для усіх нас. Випробовуванням на толерантність, гідність, патріотизм. ..Так, наша країна поступово утверджується на світовій арені, з нею починає рахуватися Європа, ми ростемо, розвиваємося. Але нам бракує основного: єдності, любові та поваги один до одного. Прикро, що часто-густо причиною цьому стають брудні ігрища та банальне політиканство. Замість того, щоб шукати компроміс та спільно працювати – політики надають перевагу іншому. Задля відстоювання власних інтересів - розривають нашу країну на дрібні шматки. Українській політиці направду бракує чесності. Натомість у нас вдосталь голосних заяв, звинувачень та роздмухування різноманітних конфліктів.

Але Незалежність – не самоціль. Це дар, яким треба навчитися користуватися. І про це варто пам'ятати кожному українцю. Бо від того, яким є сьогодні, залежить завтрашній день.

Одним з найбільших досягнень за 21 рік української Незалежності стали реформи останніх років. Україна нарешті повернулася обличчям до вирішення соціальних, економічних, земельних питань, без яких неможливе нормальне і повноцінне функціонування країни. Це лише початок. Попереду ще багато роботи. Однак, на жаль, нам досі бракує розуміння, що лише разом працюючи для України, відкинувши усі особисті амбіції, ми збудуємо сильну та могутню державу. А основне по-справжньому Незалежну!

З Днем Незалежності, Україно!».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.