Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

Понеділок, 27 серпня 2012, 10:33

ЦВК створила 225 окружних комісій на вибори народних депутатів

Центральна виборча комісія одноголосно проголосувала (всі 15 членів) за створення 225 окружних виборчих комісій на вибори Верховної Ради й затвердила їхній склад.

 

До складу всіх створених окружкомів увійшли по 18 чоловік.

У розподілі місць в окружкомах брали участь 5 створених у Раді 6-го скликання фракцій, а також 19 політичних партій, що висунули своїх кандидатів на вибори. До кожного окружкому увійшли по 18 чоловік – всі суб’єкти-учасники  отримали приблизно рівні представництва.

Зокрема, фракцію Партії регіонів представляє 13 голів, 12 заступників голів і 13 секретарів окружкомів.

Фракцію «Блок Юлії Тимошенко-Батьківщина» – 13 голів, 12 заступників голів і 13 секретарів окружкомів.

Фракцію блоку «Наша Україна - Народна Самооборона» – 12 голів, 13 заступників голів і 12 секретарів окружкомів. Фракцію Народної партії –13 голів, 12 заступників голів і 12 секретарів окружкомів. Фракцію Комуністичної партії –13 голів, 12 заступників голів і 13 секретарів окружкомів.

Відповідно до законодавства, до складу окружкому обов'язково включаються, при наявності відповідного подання, по одному представнику від партії, фракції яких зареєстровані в Раді, а також шляхом жеребкування не більше одного представника від інших партій-суб'єктів виборчого процесу.

Джерело: Українські новини

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.