Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

гучномовець

Середа, 21 червня 2017, 11:34

На Львівщині увімкнуть електросирени

гучномовець

Сирени лунатимуть сьогодні з 14:50 до 15:00 год.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Відтак, сьогодні з 14:50 до 15:00 год облдержадміністрація проводитиме навчальне оповіщення населення Львова та області за сигналами цивільного захисту для перевірки рівня готовності технічного стану територіальної системи централізованого оповіщення.

"Звучання електросирен – означає сигнал цивільного захисту "Увага всім!". Почувши його, негайно увімкніть гучномовці проводового радіомовлення,  налаштуйте ефірні радіоприймачі в УКХ та FM-діапазоні на хвилю "Першого каналу Українського радіо", "Львівського радіо" та "Українського радіо "Культура", а телеприймачі переключіть на канал "Першій національний" Національної телекомпанії України або "12-й канал" обласного телебачення і прослухайте подальше повідомлення", – наголосили у департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Для визначення рівня озвучення звуковими сигналами території Львова, Стрия, Дрогобича, Самбора проводиться електронне опитування мешканців цих міст.

Перейти на сайт з опитуванням можна тут.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.