Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олег Березюк

Четвер, 22 червня 2017, 13:38

Нардеп Березюк не довіряє Синютці

Олег Березюк

Голова фракції "Самопоміч" вважає, що голова обладержадміністрації втратив легітимність.

Про це він заявив сьогодні під час прес-конференції скайп-трансляцією з Києва, коментуючи прохання ЛОДА делегувати їй управління сміттям у Львові:

"Якщо держава не має іншого легального способу зробити це, якщо так потрібно аби легалізувати процеси, то будь-який інструмент корисний.

Єдина проблема, що я не довіряю губернатору Львівщини, який втратив будь-яку легітимність протягом року, особливо в останні дні. Я переживаю що ця залежна особа може далі виконувати злочинні маніпулятивні накази, і заводити нас все далі, адже уже рік страждає Львів. Львів, чесно кажучи, через нашу порядність і чесність пробує налагодити все щоби держава не виглядала деспотичною, а стан з кожним днем погіршувався! Уже навіть усі коти і собаки у підворотніх розуміють у чому причина!

Якшо це чесна пропозиція, й іншим способом не можна легалізувати і вивезти іншим способом сміття зі Львова, нема в цьому проблем."

Нагадаємо, що 19 червня народний депутат, голова фракції "Самопоміч" у Верховній Раді оголосив голодування.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.