Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

Понеділок, 27 серпня 2012, 13:49

Кубів не вів з Осташем переговори щодо зняття кандидатури у Стрийському в.о.

Партія “Фронт змін” не вела переговорів із самовисуванцем Ігорем Осташем щодо зняття його кандидатури у в.о. №126 (Стрий).

Про це Ігор Осташ повідомив сьогодні, 27 серпня, на прес-конференції.

Як зазначив Осташ, протягом останніх двох тижнів у нього не було жодних переговорів із головою Львівської територіальної організації «Фронту змін» Степаном Кубівим, який нещодавно заявив про виключення Осташа зі складу партії.

Кандидат в нардепи зауважив, що дійсно написав заяву про вступ до партії “Фронт змін” і розглядався як один із кандидатів на ці парламентські вибори.

“Однак щось у мене викликало підозри, я відчував, що є певна нещирість у розмовах про моє кандидатство аж до того моменту, коли я почув дуже цікавий аргумент. Виявляється, для того, щоб балотуватись від Об’єднаної опозиції, мені треба було внести суму в 350 тис. доларів за таке балотування. Це було озвучено Степаном Кубівим і звичайно це мене здивувало”, – зауважив Осташ, додавши, що після цього прийняв рішення йти самовисуванецем.

Він розповів, що надіслав заяву про відкликання своєї попередньої заяви щодо вступу у ПП “Фронт змін” на ім’я в.о. голови Львівської обласної організації партії Миколи Кадикала, однак згодом дізнався про своє виключення із “Фронту змін”.

“Що найцікавіше – моя команда потім “прогуглила” всі рішення партії “Фронт змін” і ми ніде не знайшли такого рішення, воно не було оприлюдене”, – зазначив Осташ.

Нагадаємо, 22 серпня голова Львівської територіальної організації політичної партії «Фронт змін» і керівник штабу Об’єднаної опозиції на Львівщині Степан Кубів заявив, що Ігор Осташ виключений зі складу партії через самовисування у Стрийському в.о., де узгодженим кандидатом від Об’єднаної опозиціє є Олег Канівець.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.