Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олександр Шлапак

Понеділок, 26 червня 2017, 15:31

Шлапак більше не очолюватиме Приватбанк

Олександр Шлапак

Голова правління Приватбанку Олександр Шлапак подав у відставку.

Про це повідомила прес-служба ПАТ "Приватбанк".

Відтак, голова правління Приватбанку Олександр Шлапак подав заяву про відставку, яку мають прийняти на наступному засіданні Наглядової ради банку наприкінці липня. Наразі він все ще продовжує керувати банком.

Шлапак очолив Приватбанк одразу після переходу установи в державну власність у грудні 2016 року.

Він  вважає, що у його присутності на посаді немає необхідності, оскільки ситуація в банку стабілізувалася і загроз роботі банку немає.

Нагадаємо, 18 грудня 2016 року уряд прийняв рішення про націоналізацію Приватбанку: держава отримала 100% капіталу банку, а Міністерство фінансів та Національний банк оцінили потребу капіталу Приватбанку в 148 млрд гривень.

Додамо, Олександр Шлапак народився в Іркутську, однак закінчив Львівський політехнічний інститут, з 2003 до 2005 працював заступником голови Нацбанку.

З 2007 до 2010 року обіймав посаду першого заступника глави секретаріату Президента України – представника Президента у Кабміні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.