Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

вул. Личаківська

city-adm.lviv.ua

Понеділок, 26 червня 2017, 17:13

У липні перехрестя вулиць Личаківська – Мечникова відкриють для електротранспорту

вул. Личаківська

Наразі тут завершують встановлювати трамвайні плити.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Відтак, з середини липня перехрестя вул. Личаківська – вул. Мечникова буде відкрито для руху трамваїв. Зараз завершуються монтажні роботи із встановлення трамвайних плит.

Станом на 23 червня встановлено 55 штук плит від вул. Репіна до вул. Мечникова.

Як заявив інженер ТзОВ «Онур» Віктор Онищук, найважчі роботи були пов’язані із заміною колектора, глибина залягання якого 7-8 м.

«На перехресті вул. Личаківська – вул. Мечникова досить складні геологічні умови роботи. На цій глибині, починаючи від 5 м, іде скельний ґрунт. Колектор на глибині від 7 м, тому 2 м нам доводиться вирізати скельний ґрунт. Це затримало роботи. Зараз плануємо монтувати рейки, завершується будівництво великої камери на колекторі, готується переключення колектора вул. Круп’ярської», – додав Віктор Онищак.

Нагадаємо, капітальний ремонт вул. Личаківської розпочався з 25 березня. 

Ремонт вул. Личаківської здійснюється у три етапи. Перший етап – це роботи на перехресті вул. Личаківської з вул. Мечнікова. Другий етап – роботи на ділянці від вул. Мечникова до вул. Б. Котика. І третій етап – від вул. Б. Коти до вул. Пасічної.

Вартість ремонтних робіт вул. Личаківська складає приблизно 6 млн євро.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.