Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

ремонт вулиць

Вівторок, 27 червня 2017, 10:34

На вулиці Митрополита Андрея продовжили перекриття руху

ремонт вулиць

Вулицю планують відкрити для автівок з 28 червня.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як наголосили в департаменті житлового господарства та інфраструктури міськради, термін перекриття руху транспортних засобів на вул. Митрополита Андрея продовжено до 24.00 год 28 червня.

Термін перекриття руху на цій вулиці продовжили через незавершений ремонт дороги і тротуарів. Роботи виконує ТзОВ «Шляхове ремонтно-будівельне управління № 65» на замовлення Галицької районної адміністрації.

Як повідомили у ЛКП «Львівелектротранс», на час перекриття вул. Митрополита Андрея, тролейбуси №2, 9, 10, 12 та №7 курсуватимуть за частково зміненими маршрутами.

Зокрема, кінцевою зупинкою тролейбусних маршрутів №2, 9, 10 буде вул. Ангеловича, а тролейбуси №12 та №7 курсуватимуть до вул. Шептицьких.

Департамент житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради просить вибачення у мешканців за тимчасові незручності, пов’язані з проведенням необхідних ремонтних робіт.

Нагадаємо, вулицю перекрили 24 червня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.