Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

учасники АТО

Четвер, 29 червня 2017, 13:57

26 бійців АТО отримають допомогу у три тисячі гривень

учасники АТО

З обласного бюджету виділили 157,3 тис грн учасникам АТО та їхнім родинам, бійцям-добровольцям АТО, а також родинам Героїв Небесної Сотні.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА

Як наголосили в департаменті фінансів облдержадміністрації, кошти будуть  виплачені як одноразова адресна допомога 26 воїнам з числа демобілізованих із зони АТО (по 3 тис грн) та щомісячні соціальні виплати – 4 дітям загиблих (померлих) учасників АТО та Героїв Небесної Сотні (по 2,5 тис грн).

Також скеровано 32 тис грн на встановлення пам'ятного знаку на могилі загиблого під час АТО та 37,3 тис грн – на відшкодування витрат, пов’язаних із наданням пільг на житлово-комунальні послуги родинам Героїв Небесної Сотні.

Усього з початку року з обласного бюджету на виплату одноразової допомоги демобілізованим із зони АТО виділили 1 млн 764 тис грн, щомісячної соціальної виплати дітям загиблих учасників антитерористичної операції та Героїв Небесної Сотні – 3 млн 137,1 тис грн, встановлення пам'ятних знаків на могилах загиблих під час АТО – 191,9 тис грн, відшкодували витрат, пов’язаних із наданням пільг родинам Героїв Небесної Сотні – 151,5 тис грн.

Нагадаємо, станом на 15 травня 507 учасників АТО у Львові отримали по 100 тис грн одноразової матеріальної допомоги.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.