Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Комуналка

Понеділок, 27 серпня 2012, 17:35

23 об'єкти інфраструктури на Львівщині обійшлися у 35 млн. грн.

23 нових і відремонтованих об'єктів інфраструктури, обслуговування та побуту, відкриту на Львівщині до Дня Незалежності, обійшлися у 35 млн. 472, 26 тис. грн.

 

Про це повідомляє прес-служба Львівської облдержадміністрації.

У Буському районі, зокрема,  добудована загальноосвітню школу №2, на яку витрачений 1 млн 454 тис. грн. із заначених коштів.  У Жидачівському районі збудований пам'ятний хрест «За заслуги» у с. Облазниця, ФАП у с. Тейсарів (вартість 300 тис. грн. ), дошкільна установа на 20 місць у с. Квітневе (кошти місцевої громади).

Також у Перемишлянському районі газифікували село Чемеринці. Вартість робіт становить 4 млн. 597 тис. грн. Ставчанський навчально-виховний комбінат добудований за 3,7 млн. грн.

«У Старосамбірському районі добудований навчально-виховний комбінат «Загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальнй заклад о.І.Могильницького» – вартість робіт 130 тис. грн.», – зазначено у повідомленні.

Окрім того, у Яворівському районі відкритий музей-криївку штабу УПА (за доброчинні внески), реконструйовані тротуари та вдремонтовані комунальні мережі У Яворові (вартість робіт 1,83 млн. грн). У Червонограді збудоване і запущенев експлуатацію підприємство з переробки побутових відходів потужністю до 100 тис. тон у рік – вартість робіт 18 млн 143 тис. грн.

У Львові збудований 10-поверховий багатоквартирний житловий будинок на вул. Академіка Лазаренка, 4 вартістю робіт 12 млн 948 тис. грн. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.