Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська міськрада

П'ятниця, 30 червня 2017, 13:51

Міськрада Львова вилучила земельну ділянку у села Пасіки-Зубрицькі

Львівська міськрада

Львівські депутати змінили межі села Пасіки-Зубрицькі, що біля Львова.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Вчора на сесії Львівської міської ради депутати прийняли ухвалу про погодження проекту землеустрою щодо зміни меж населеного пункту с. Пасіки-Зубрицькі Давидівської сільської ради Пустомитівського району.

Відтак, з меж Львова буде вилучено земельні ділянки загальною площею 0,3019 га, проте місто отримає натомість землі у 0,1094 га, які, за словами в.о. начальника управління земельних ресурсів міської ради Ельвіри Колос, фактично належать Львова, проте ще не оформленні, і на них розміщені чагарники.

Як зазначила Ельвіра Колос, потреба у зміні меж села виникла через те , що Пасіки-Зубрицька сільрада приєдналась до Давидівської об’єднаної громади.

Зміни стануть чинними після прийняття постанови Верховною Радою.

Нагадаємо, у грудні 2016 року Львівська міська рада розробила новий проект землеустрою щодо встановлення меж Львова. За ним проектом площа меж місьа становитиме 15130,9459 га.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.