Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вирубка дерев

Понеділок, 3 липня 2017, 17:47

У Старосамбірському відділенні Галсіллісу незаконно вирубують дерева

вирубка дерев

На території Старосамбірського ДЛГП «Галсільліс» ялиці зрубали більше, ніж на 64000 гривень.

Про це повідомила прес-служба Державної екологічної інспекції у Львівській області.

Нещодавно екоінспектори провели перевірку за дотриманням вимог природоохоронного законодавства на території Старосамбірського ДЛГП «Галсільліс», під час якої виявили незаконну рубку дерев породи ялиця.

Сума збитків становить 64 562 грн.

Крім цього, на території заповідника "Верхньодністровські Бескиди" екологи виявили самовільну рубку ялиць. Як становили працівники лісництва, дерева вирубав Мазур М.В.

Йдеться про вирубку дерев вартістю 18 500 грн на території Спаського лісництва ДП "Старосамбірського ЛМГ" та Старосамбірського лісництва Старосамбірського ДЛГП "Галсільліс" на 10 000 грн.

Наразі матеріали перевірки скеровано в Старосамбірське ВП Самбірського відділлу поліції та ГУ Національної поліції у Львівській області.

Нагадаємо, 14 лютого депутати Львівської облради затвердили Програму розвитку лісового господарства Львівської області на 2017-2021 роки. Загалом на розвиток лісового господарства області потрібно 3,6 млрд грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.