Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

гроші

ilady.in.ua

Вівторок, 4 липня 2017, 14:48

На Львівщині закрили справу щодо голови райради, якого звинуватили у корупції

гроші

Районна рада прийняла 13 рішень про встановлення та виплату голові та його батьку, який є працівником апарату, надбавок та премій.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

За результатами судового розгляду Буським районним судом винесено постанову, якою, незважаючи на викладені доводи прокурора, провадження у справі щодо голови одного із райрад Львівщини було закрито у зв'язку із відсутністю, на думку суду, в діях посадовця події та складу адміністративних правопорушень.

Прокуратура оскаржила вирок Буського райсуду в апеляційному порядку.

Зазначимо, Радехівська місцева прокуратура забезпечувала участь у розгляді справи про вчинення головою однієї з районних рад області адміністративних правопорушень, пов'язаних із корупцією, передбачених ч.1,2 ст.172-7 КУпАП (неповідомлення посадовою особою у встановленому порядку про наявність реального конфлікту інтересів, вчинення нею дій та прийняття рішень в умовах реального конфлікту інтересів).

Відтак райрада за участі голови прийняла 13 рішень про встановлення та виплату йому та його батьку (працівнику апарату) надбавок та премій.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.