Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

трамвай

Вівторок, 4 липня 2017, 15:06

На трамвайних зупинках у Львові запрацювали інформаційні табло

трамвай

Інформаційні табло не працювали через постійну зміну графіків трамваїв.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Інформаційні табло на зупинках електротранспорту у Львові, на яких відображається інформація про час приїзду трамвая на певну зупинку, вже відновили свою роботу. Вони не працювали через постійну зміну графіків трамваїв.

"На сьогодні система в загальному працює добре. З 24 табло працюють 18, не працюють 6. Ті табло, що не працюють, розміщені на вул. Личаківській і вул. Чернівецькій, де зараз тривають ремонтні роботи і, відповідно, трамваї не курсують на цих вулицях", – розповів начальник відділу оперативного реагування ЛКП "Львівавтодор" Микола Жолубович.

За його словами, проблеми у роботі табло виникають, в основному, з двох причин: причина – не відображається коректно інформація про прибуття транспорту через відсутність GPS-сигналу, а друга причина – зміни графіку руху трамваїв чи зміна кількості вагонів на маршруті.

"Саме відтоді, коли трамвай №2 почав курсувати на Сихів, інформаційні табло перестали нормально функціонувати. Також змінювалися маршрути й інших трамваїв. Тож через відсутність чіткого графіку трамвайних маршрутів та через їхню зміну табло не могли працювати стабільно, – додав Микола Жолубович.

Нагадаємо, інформаційні табло на зупинках електротранспорту функціонують у Львові вже два роки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.