Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

пенсіонери

Прес-реліз,   Вівторок, 4 липня 2017, 13:50

"Наш край" вимагає не ставити на голосування пенсійну реформу без громадського обговорення

пенсіонери

Партія "Наш край" вимагає не виносити на голосування пенсійну реформу, доки її основні положення не схвалить суспільство. 

Про це заявив співголова "Нашого краю" Юрій Гранатуров.

Юрій Гранатуров наголосив, що голосувати за "сиру" пенсійну реформу не можна.

"Наш край" вимагає не виносити на голосування пенсійну реформу, доки її основні положення не пройдуть обговорення та не будуть схвалені суспільством", – зазначив співголова "Нашого краю".

Він нагадав, що за відсутності слушних аргументів, урядовці вдалися до флешмобу #ПенсіїНеГречка!

"Судячи з усього, флешмоби на підтримку «нашвидкуруч» підготовлених урядових ініціатив стають вже традицією. Не маючи достатніх аргументів, цим флешмобом уряд намагається прискорити ухвалення пенсійної реформи", – зазначив Юрій Гранатуров.

Разом з тим, співголова партії "Наш край" переконаний, що влада має негайно виконати чинне пенсійне законодавство, а вже потім братись за реформи.

"Вчергове ми чуємо про майбутнє осучаснення пенсій, яке подається як досягнення пенсійної реформи. Вкотре нагадуємо: осучаснення пенсій – це норма чинного пенсійного законодавства, яку уряд не виконує", – підсумував Юрій Гранатуров.

Як відомо, 22 червня уряд вніс на розгляд парламенту низку законопроектів щодо пенсійної реформи.

До розгляду законопроектів у комітетах Верховної Ради та за відсутності висновків Головного науково-експертного управління парламенту представники уряду розпочали флешмоб для просування пенсійної реформи з хештегом #ПенсіїНеГречка.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.