Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кабмін

auc.org.ua

Вівторок, 28 серпня 2012, 10:13

Кабмін призначив Хорошковського відповідальним за місцеву владу

Кабінет міністрів України призначив першого віце-прем'єра Валерія Хорошковського координатором роботи із забезпечення взаємодії міністерств із місцевими органами.

 

Урад також вніс зміни у закріплення за міністерствами адміністративно-територіальних одиниць. Міністерство інфраструктури тепер відповідає за Волинську. Донецьку, Миколаївську області та Київ — раніше відповідало ще за Львівську, яка тепер належить до Міноборони.

Міністерство освіти і науки, молоді та спорту відповідальне за Харківську область (раніше — за Полтавську), а Міністерством охорони здоров'я — за Херсонську, Тернопільську та Полтавську.

За Сумську область, що раніше була закріплена за Антимонопольним комітетом, відповідатиме Міністерство закордонних справ.

За Мінсоцполітики надалі закріплені Кіровоградська, Рівненська, Хмельницька й Чернігівська області, за Міністерством аграрної політики й продовольства — Житомирська, за МНС — Закарпатська, за Мінкультом — Івано-Франківська області.

Без змін залишилася також відповідальність МВС за Київську область, Мінекології — за Одеську, Міненерговугілепром — за Луганську й Чернівецьку.

Мін'юстиції відповідальне за Вінницьку область, Мінфін — за Черкаську, а Міністерство регіонального розвитку, будівництва й житлово-комунального господарства — за Дніпропетровську область.

Джерело: Українська правда

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.