Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Комуналка

360chestnut.com

Вівторок, 28 серпня 2012, 12:39

Із 3 вересня львів’яни залишаться без гарячої води через безгосподарність Львівтеплоенерго

ПАТ “Львівгаз” погрожує припинити газопостачання компанії “Львівтеплоенерго”, через що львів’яни вже у вересні можуть опинитись без гарячої води.

Про це сьогодні, 28 серпня, на прес-конференції повідомив начальник управління з експлуатації газового господарства Львова ПАТ “Львівгаз” Павло Сербан.

Причина таких дій компанії, за словами Сербана, полягає у відсутності у “Львівтеплоенерго” лімітів газу для вироблення гарячої води, адже вже з травня підприємство бере газ у “Львівгазу” в кредит.

“Починаючи з травня ми їх попереджали неодноразово. У нас є приписи на кожну декаду. Останній припис ми відправили їм сьогодні, на 3 вересня, де офіційно попередили, що у випадку, якщо не буде ліміту газу на першу декаду вересня, ми припинимо газопостачання на їхні котельні. Відповідно, не буде гарячої води”, – наголосив Сербан.

Він розповів, що на добу Львів споживає 648 тис. кубів газу, в той час як ліміт становить 381 тис. Із 267 тис. кубів, що використовуються поза лімітом, 218 тис. використовує “Львівтеплоенерго”.

За словами Сербана, ліміти газу “Львівтеплоенерго” має отримувати безпосередньо від НАК “Нафтогазу України”, однак про стан переговорів між цими підприємствами йому нічого не відомо.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.