Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

лісове господарство

П'ятниця, 7 липня 2017, 15:30

Облрада виступає проти передачі в концесію лісів Львівщини

лісове господарство

Львівські депутати планують звернутися до Петра Порошенка та Володимира Гройсмана щодо передачі в концесію державних лісгоспів.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

Вчора на засіданні комісії з питань екології, природних ресурсів та рекреації Львівської обласної ради депутати вирішили вивести на розгляд найближчої сесії облради звернення до Верховної Ради України, Президента України та Кабінету Міністрів України щодо заборони передачі в концесію державних лісогосподарських підприємств.

Як зазначив голова комісії Юрій Гудима, рішення ухвалили з ініціативи Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства та на підставі звернення голови ГО "Асоціація деревообробників та лісозаготівельників Львівщини" Миколи Когута щодо передачі в концесію лісів України.

Нагадаємо, 14 лютого цього року депутати Львівської облради затвердили Програму розвитку лісового господарства Львівської області на 2017-2021 роки. Загалом на розвиток лісового господарства області потрібно 3,6 млрд грн.

А у травні Верховна Рада заборонила всі види рубок на території пралісів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.