Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

спортмайданчик

Понеділок, 10 липня 2017, 15:06

На облаштування спортивних майданчиків на Львівщині виділили три мільйони

спортмайданчик

Львівська ОДА перерахувала 3 млн грн з бюджету області на програму "Спортивний майданчик".

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Зокрема, минулого тижня з бюджету Львівщини-2017 було профінансовано 196,3 млн грн. Із них 3 млн грн спрямували на виконання обласної програми "Спортивний майданчик".

Загалом на цю програму депутати облради цьогоріч заклали у бюджеті 21 млн грн. З них 16 млн грн – на облаштування 65 майданчиків зі штучним покриттям, 24 із тренажерним обладнанням, на трьох замінять покриття, також 5 млн грн передбачили на співфінансування з Державного фонду регіонального розвитку для встановлення 10 універсальних спортивних майданчиків.

Перелік  місць облаштування спортивних майданчиків можна переглянути тут.

Також, як наголосили у департаменті фінансів облдержадміністрації, 77 млн грн із виділених коштів спрямували на будівництво, реконструкцію, ремонт та утримання автомобільних доріг, 1 млн грн – на підтримку та розвиток агропромислового виробництва, 0,6 млн грн – на охорону навколишнього природного середовища.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.