Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Понеділок, 10 липня 2017, 18:25

10 липня: найпопулярніші запити у Google

Львів

Інформація про те, що українці найбільше шукали протягом цього дня.

Сьогодні, 10 липня, українці найбільше шукали у пошуковику Google інформацію, що ukr.net запустив збирач пошти з інших поштових служб.

Він дозволяє імпортувати не лише свої листи, а й особисті папки і контакти, зберігши важливу інформацію і звичний спосіб користування скринькою. Інструмент підтримує також одночасний збір пошти з кількох скриньок.

Як повідомляють в компанії ukr.net, тренд вже визначено – частка російських поштових служб буде скорочуватися. Якщо в квітні в середню добу російські поштові веб-сервіси використовував майже кожен другий e-mail користувач в Україні, то в червні – 17,5%. За два місяці середньоденна аудиторія російських поштових сервісів скоротилася втричі.

Окрім цього найбільше зацікавила українців новина про розробника програмного забезпечення податкової звітності M.E.Doc, який створив оновлення і гарантуватиме безпечну роботу в програмі.

Зазначимо, у Microsoft підтвердили, що вірус Petya.A почав розповсюджуватися через бухгалтерський софт M.E.Doc, створений в Україні. Хоча експерти заявляли про безпечність M.E.Doc.
У відповідь Microsoft'у українська компанія заявила, що вихідний код програми M.E.Doc не містить команди запуску додатка Windows rundll32.exe, а дані Microsoft TechNet свідчать лише про те, що програма, запущена на зараженому комп'ютері, сама зазнала зараження.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.