Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська ОДА

blindgossip.com

Вівторок, 28 серпня 2012, 15:13

Костюк купить в Канаді 1000 корів, а ще, можливо, й свиней

Влада Львівщини заявила про намір закупити в Канаді 1000 голів племінних корів.

 

Таку ініціативу голова Львівської ОДА Михайло Костюк озвучив сьогодні під час зустрічі з головою Наглядової ради Конгресу українців Канади, президентом канадської енергетичної копанії «Northland Power» Джеймсом Темерті. 

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Джеймс Темерті наголосив, що Канада, окрім поголів'я великої рогатої худоби, пропонує Львівській області звернути увагу і на місцеві породи свиней.

Днями Канада отримала сертифікат на експорт племінної великої рогатої худоби на український ринок. В Оттаві цей крок вважають важливим у зміцненні двосторонніх торгових відносин. Про це йдеться у повідомленні, розповсюдженому міністерством сільського господарства і продовольства Канади.

В Оттаві розраховують отримати до 12 млн. доларів від експорту на український ринок племінної великої рогатої худоби впродовж найближчих трьох років.

До цього Канада постачала велику рогату худобу в Україну тільки раз - у 1980 році за двостороннім проектом центру штучного осіменіння.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.