Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Муніципальна дружина

Вівторок, 11 липня 2017, 13:38

У червні львівські муніципали спіймали 58 стихійних торговців

Муніципальна дружина

Муніципальна дружина спільно райадмінстраціями склали 31 протокол та 27 приписів на стихійних торговців у Львові.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Протягом червня ЛКП «Муніципальна дружина» спільно з районними адміністраціями провели 42 рейди.

Відтак за ст. 152  КуПАП склали 31 протокол та 27 приписів на стихійних торговців у Львові. Загалом із початку року вже складено понад 300 протоколів щодо порушень правил благоустрою та стихійної торгівлі.

Проте як зазначають в в ЛКП «Муніципальна дружина», попередження, протоколи та штрафи є малоефективними, як і спільні рейди органів місцевого самоврядування та поліції, оскільки багато мешканців все одно купують продукти харчування, які реалізують із землі на вулицях міста.

За статистичною інформацією управління Держпродспоживслужби в м. Львові, основними причинами виникнення кишкових захворювань є вживання бактеріально забруднених продуктів харчування, недотримання правил особистої гігієни та споживання немитих фруктів і овочів, придбаних на ринках міста Львова та в місцях несанкціонованої торгівлі, а також порушення технології приготування їжі, зберігання харчових продуктів без належного температурного режиму.

Нагадаємо, на Львівщині зафіксували 5 випадків ботулізму.

Тому Держпродспоживслужба у Львівській області закликає громадян не купувати в місцях стихійної торгівлі та на агропродовольчих ринках м'ясних та рибних продуктів домашнього виготовлення, в тому числі герметично закритих в банки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.