Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Відремонтований тролейбус

Фото Львівської міської рада

Середа, 12 липня 2017, 15:40

Львовом почали їздити два відремонтованих тролейбуси

Відремонтований тролейбус

ЛКП "Львівелектротранс" випустило на лінію ще два відремонтовані тролейбуси. 

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Одна із машин, Skoda 14Tr, пройшла повний капітально-відновлювальний ремонт, а також середній ремонт проведено у моделі ЛАЗ Е183 Д1 2006 року випуску. На початку липня обидва тролейбуси випущено на лінії.

Завдяки повній модернізації у тролейбусі № 578 модель Skoda 14Tr відремонтовано крісла, замінено підлогу, встановлено тоновані панорамні шиби, що відповідають сучасним стандартам. Також відновлено та пофарбовано поруччя, вмонтовано світлодіодні лампи для рівномірного освітлення салону, прокладено системи обігріву салону, модифіковано форму кабіни водія, здійснено обшивку кузова спеціальним довговічним алюмо-композитним матеріалом. Додатково у передній боковій та задній частині вагону розміщено три електронні вказівники маршрутів. Бюджет ремонту та відновлення одного тролейбуса становить близько 650 тис. грн.

Як повідомив начальник відділу інформації та зв’язків з громадськістю ЛКП "Львівелектротранс" Іван Бондар, на завершальному етапі капітально-відновлюваних робіт перебуває трамвайний вагон № 1036, який виїде на маршрут уже на початку серпня. Це вже буде п’ятий трамвайний вагон, капітальне відновлення якого проведено за проектом та на базі ЛКП "Львівелектротранс".

Нагадаємо, у грудні минулого року "Львівелектротранс" отримав три нові тролейбуси.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.