Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Селфі y кабінеті

Facebook Андрія Садового

Четвер, 13 липня 2017, 12:54

Cадовий почав сортувати сміття у своєму кабінеті

Селфі y кабінеті

Мер Львова встановив там три контейнери, хоча перевізники, за даними Львівської ОДА, все одно скидають сміття в одну купу.

Сьогодні на десятій позачерговій сесії обласної ради львівський міський голова Андрій Садовий розповів, що у своєму робочому кабінеті у міськраді встановив контейнери для роздільного збору сміття. Про це повідомляє кореспонедент Варіантів

"В мене в кабінеті є вже пізні урни для сортування сміття: для паперу, пластику та скла. Так повинні робити всі львів'яни, і всі в офісах, але реальні результати по сортуваню сміття ми отримаємо лише через 3-4 роки. Для цього потрібно провести масштабну інформаційну кампанію", – наголосив Андрій Садовий.

Зазначимо, сьогодні ж директор департаменту розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства Львівської ОДА Назар Романчук зауважив, що у Львові неефективно здійснено заходи з роздільного збору сміття:

"Зараз є контейнери для сортувння сміття, але перевізники все одно скидають відходи в одну купу. Приїжджає машина, завантажують туди відходи, і вона везе їх на полігон."

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.