Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Рятувальники

П'ятниця, 14 липня 2017, 17:07

Львівський рятувальник вимагав хабара у підлеглого за працевлаштування

Рятувальники

Начальника одної з пожежних частин затримано "на гарячому".

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

10 липня 2017 року слідчим відділом прокуратури області спільно із співробітниками спецпідрозділу по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю управління Служби безпеки України у Львівській області задокументовано факт одержання неправомірної вигоди у розмірі 500 доларів США начальником однієї із державних пожежно-рятувальних частин Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Львівській області.

Він вимагав цю суму від кандидата на службу в очолюваний ним підрозділ за нестворення перешкод у його працевлаштуванні.

Наразі слідчим прокуратури області посадовцю повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 368 КК України, а Галицьким районним судом міста Львова йому обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту та відсторонено від займаної посади.

За вчинення вказаного злочину хабарнику загрожує покарання до 10 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років та з конфіскацією майна.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.