Зміст статті

14 липня 2017олександр ковальчук

Чекаючи на Порошенка

Необов'язковий візит Петра Порошенка до Львова та Львівського бронетанкового заводу.

Липневий вояж Президента України до Львова можна спокійно було замінити на телепортацію сюди його голограми і цього точно ніхто навіть би не помітив.

Липневий вояж Президента України до Львова можна спокійно було замінити на телепортацію сюди його голограми і цього точно ніхто навіть би не помітив.

Після вчорашнього тексту про очікування приїзду Петра Порошенка у стінах Львівської обласної ради та двох текстів про візити до Львівського бронетанкового заводу балерин та радикалів територію заводу потрібно було негайно очистити від усього нечистого. Тим більше, що перед самими президентськими відвідинами, після двох місяців польових досліджень, затримали директора Львівського бронетанкового заводу Романа Тимківа.

Потрібні були чіткі ритуальні техніки очищення без усього зайвого, непотрібного чи відхиленого у збочення. Тому майже лаконічний візит Петра Порошенка до Львова працював організованими структурами, якби сказав Матис – кластерами.

Тому спочатку автобус привіз тусовку місцевих бепепістів, горе-активістів, економістів, публіцистів, радиків та інших гламурних киць. Хто всі ці люди знає лише Господь Бог та податкова.

Згодом усіх їх організованим натовпом завели у цех ЛБЗ, де свого часу відбувалася славнозвісна оргія Вовкуна. Там усі вони розсипалися горошком у пошуках звабливих місцинок для увіковічення власних тіл на селфі, цих фліртів зі собою та іншими. Збоку на цей дитячий садочок марнославства дивляться працівники заводу у яких НАБУ сьогодні забрало рідного директора.

У цей час кортеж Петра Порошенка, здійнявши куряву на проспектах заводу, приїхав на урочистий показ пожежогасіння ватри з відстані. З ним усі, а також деякі. І якщо Садовий десь прогнозовано позаду кусає губи, то завжди чужий на цьому святі життя Ганущин взагалі десь осторонь. Він наймолодший поміж трійці львівських очільників і тому завжди бігає підтюпцем за старшими, які задорослі вже для ігор з ним.

На подібній зрадливій хвилі, колишній голова Львівської облради, а це був свободівець Панкевич, під час одного з візитів Януковича на Арену.Львів, від власної посадової непотрібності взагалі ледь не влаштувався охоронцем Віктора Федоровича.

Порошенко без особливого ентузіазму споглядає те, що вже нещодавно презентували всюдисущому Ляшкові. Після Ляшка і юшка заважка.

На шляху до фейсбучних ходаків Порошенка може зустріти лампасний коп Середа в іграшковій формі реформованої у поліцію міліції.

Порошенко говорить багато, з правильними наголосами та зупинками у потрібних місцях і навіть тішить присутніх армійською байкою про бані.

Порошенко каже рішуче ні корупції на Львівському бронетанковому заводі, а також неканонічним посягання на переїзд львівської сухопутної академії до чужих палестин. Його голос ехом розноситься там, тут та скрізь. Замість Лєрмонтова він цитує Хвильового, а можливо, колись, зацитує й Семенка.

Після цих оплесків Порошенко дозволяє фейсбучним ходакам зі Львова поплакати від щастя, втішає їх, як дітей малих, дає потриматися за руку та наблизитися до тіла.

Після такого розчулення рідних галицьких діток Порошенко легко залітає душею у революційний Дозор, звідки й каже усім присутнім: па-па, до побачення, оревуар, чао-какао.

А завершуватиме ритуал очищення Львівського бронетанкового заводу від усього нечистого гурт White Poppy з треком "Love Potion". Стислості, лаконічності та лапідарності усім в усі усюди.

Автор: олександр ковальчук

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.