Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Пустомитівський суд

Понеділок, 17 липня 2017, 13:22

На Пустомитівщині посадили двох збочених рецедивістів-гастролерів

Пустомитівський суд

Пустомитівським судом засуджено на 10 і 8 років ув'язнення двох рецидивістів.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

Львівської місцевою прокуратурою №3 здійснювалось процесуальне керівництво у кримінальному провадженні про обвинувачення двох жителів Дніпропетровської області у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 186, ч. 1 ст. 187, ч. 2 ст. 187, ч. 1 ст. 153, ч. 2 ст. 153 КК України.

Впродовж 2015 року вони на території Пустомитівського та Яворівського районів Львівської області вчиняли грабежі, розбої та злочини проти статевої свободи.
Зокрема, з метою особистого збагачення, зловмисники вчинили 13 розбійних нападів, використовуючи значну фізичну перевагу перед потерпілими, завчасно заготовлені ножі та погрожуючи застосуванням фізичного насильства. В результаті чого їм вдалось заволодіти грошовими коштами, мобільними телефонами та золотими виробами потерпілих.

Крім того, після заволодіння майном у двох потерпілих, злочинці вчинили насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом.
Відтак, Пустомитівським районним судом Львівської області враховано доводи прокурора та одного із злочинців, який раніше неодноразово судимий за аналогічні злочини, засуджено до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна, а його співучасника – до 8 років позбавлення волі також з конфіскацією майна.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.