Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

"гаряча" лінія

media.1777.ru

Понеділок, 17 липня 2017, 14:13

Абітурієнти можуть звертатися у Міносвіти щодо вступу за "гарячою" лінією

"гаряча" лінія

У телефонному режимі абтурієнт може отримати консультацію, а також повідомити про виявлені під час вступної кампанії правопорушення.

Про це йдеться на сайті Міністерства освіти і науки України.

До 28 серпня Міносвіти спільно з Фондом «Відкрита політика» організувало роботу «гарячих телефонних ліній» щодо вступної кампанії 2017.

Відтак у телефонному режимі абітурієнти можуть отримати консультації стосовно вступу до вищих навчальних закладів, повідомити про факти порушення законодавства про вищу освіту тощо.

Номери «гарячих ліній»:

0 800 504 425 – безкоштовно.

МОН – (044) 287-89-29, (068) 951-25-13 (Viber/Telegram/WhatsApp/Skype: Dostupna Osvita).

Також у Міністерстві освіти і науки надаватимуть консультації щодо вступу й електронною поштою – vstup_2017@mon.gov.ua

Нагадаємо цьогорічна вступна кампанія триватиме до 28 липня. Подавати документи до вишів на програми підготовки бакалаврів абітурієнти зможуть лише в електронному вигляді, проте якщо в абітурієнтів виникнуть проблеми з електронним поданням документів, то вони можуть звернутися до центрів підтримки при ВНЗ.

Цього року у Міносвіти також запровадили нововведення у правилах прийому у виші. Детальніше про них можна дізнатися тут.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.