Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська міська рада

Четвер, 20 липня 2017, 16:59

Львівські депутати заговорюють зуби місцевим стоматологам

Львівська міська рада

Депутати Львівської міськради не проголосували за збільшення видатків на виплату заборгованості зарплати за липень-серпень працівникам стоматполіклінік міста.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні під час сесії Львівської міської ради депутати не підтримали пропозицію про перерозподіл коштів управління охорони здоров’я. Він передбачав збільшення видатків для виплати заборгованості заробітної плати за липень-серпень працівникам стоматполіклінік міста.

Також проти такої пропозиції напередодні проголосували на депутатській бюджетній комісії.

Нагадаємо, у лютому Львівська міськрада перетворила комунальні стоматологічні поліклініки міста у комунальні некомерційні стоматологічні підприємства, аргументуючи це рішення тим, що відтепер вони надаватимуть стоматологічні послуги за офіційну плату і будуть самоокупними.

А наприкінці червня під мерією пікетували медики комунальних стоматологічних поліклінік №3, №4 та №5. Вони скаржились на ціни, які доведеться встановлювати у медзакладах, та на суттєве зниження якості безоплатних послуг для пенсіонерів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.