Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

гроші

report.if.ua

П'ятниця, 21 липня 2017, 13:56

На Львівщині підприємець, що ухилявся від сплати податків, заборгував 2,6 млн грн

гроші

Підприємець добровільно сплатив до держбюджету всю заборгованість, відтак його можуть звільнити від кримінальної відповідальності.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Керівника одного з підприємств Львівщини, який ухилявся від сплати податків, обласна прокуратура та Держфіскальна служба змусили відшкодувати збитки, завдані державі, на загальну суму понад 2,6 млн грн.

Як встановили правоохоронці у ході досудового розслідування, підприємець упродовж 2017 року вчиняв протиправні дії з використанням  коштів, які були призначені на сплату податків, що призвели до несплати в бюджет податку на доходи фізичних осіб.

В ході досудового розслідування підприємець добровільно відшкодував завдані державі збитки та погасив заборгованість у повному обсязі.

Відтак у зв’язку із добровільним відшкодуванням збитків прокуратура скерувала до суду клопотання щодо звільнення підприємця від кримінальної відповідальності.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.