Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Охорона здоров'я

panyanka.org.ua

Середа, 29 серпня 2012, 14:08

Кількість потерпілих від отруєння у Львові збільшилася до 42 осіб

На сьогодні, 29серпня, вже 42 особи із однаковими симптомами отруєння звернулися до лікарень після святкування весілля у Львові.

 

Про це повідомляє прес-служба МОЗ України.

Серед постраждалих 9 дітей. Хворі перебувають у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні та інфекційних відділень Золочівської та Пустомитівської центральних районних лікарень.

«До інфекційного відділення було госпіталізовано також 4 музикантів, які здійснювали музичний супровід на зазначеному святкуванні весілля», – зазначено у повідомленні.

Для проведення бактеріологічних досліджень на патогенну флору з об'єктів довкілля у вогнищі відібрані 34 проби, з них 13 харчових продуктів, 20 змивів та 1 проба питної води.

«Імунохроматографічним методом було обстежено на носійство рота-аденовірусної інфекції 33 особи. Результати негативні», – також вказують у МОЗ.

Нагадаємо, перші потерпілі поступили до лікарні ще 26-27 серпня звернулися 23 особи, а вже на 28 серпня 41 гість весілля потрапив до інфекційки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.