Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівське сміття

Понеділок, 24 липня 2017, 12:25

ЛОДА виділила 10 млн грн для налагодження поводження з львівським сміттям

Львівське сміття

Крім того, з обласного бюджету виділять 25,2 млн грн на будівництво та ремонт автомобільних доріг, охорону навколишнього середовища та культуру.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

З обласного бюджету виділять 64,9 млн грн. З них 10 мільйонів спрямують для налагодження системи поводження з твердими побутовими відходами у Львові.

Також, окрім захищених та інших першочергових видатків, виділять кошти на: будівництво та ремонт автомобільних доріг – 6,1 млн грн, охорону навколишнього середовища – 1,1 млн грн, підтримку народних домів, музеїв, мистецьких шкіл – 500 тисяч, забезпечення невідкладної серцево-судинної хірургії – 300 тисяч, покращення побутових умов у загальноосвітніх навчальних закладах –12 млн грн та реалізацію обласної програми «Питна вода» –  600 тисяч гривень.

Нагадаємо, що на Х позачерговій сесії Львівська облрада затвердила програму заходів для налагодження системи поводження з твердими побутовими відходами у Львові на 2017-2019 рр.

Відтак, облрада виділила сімом містам Львівщини 5,5 млн грн на полігони у межах меморандуму щодо ТПВ, який підписали мери міст області наприкінці квітня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.