Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Синютка Садовий

Понеділок, 24 липня 2017, 15:01

Я вбачаю у цьому саботаж із боку міської влади, – Синютка про передачу "Львівспецкомунтрансу"

Синютка Садовий

На думку Олега Синютки, Львівська міськрада робить все для того, аби унеможливити вивіз сміття з міста.

Про це сьогодні повідомив голова Львівської ОДА Олег Синютка, передає кореспондент Варіантів.

Олег Синютка вважає поведінку Львівської міської ради щодо передачі на управілння області ЛКП "Львівспецкомунтрансу" некоректною.

За його словами, Львівська ОДА кілька разів зверталась до міської ради з листом про те, що вона готова укладати відповідні угоди.

"На превеликий жаль, після наших листів 20 липня міська рада ще раз поміняла умови ухвали. Я думаю, що це все робиться для того, щоби унеможливити вивіз твердих побутових відходів із території Львова. Я вбачаю у цьому саботаж з боку міської влади для того, щоби не вирішити остаточно проблему з ТПВ. Міська влада Львова ставить заручниками львів'ян у силу своєї некомпетентності і неорганізованості", – заявив Олег Синютка.

Як повідомляли Варіанти раніше, Львівська міська рада погоджувалась передати області на управління не весь "Львівспецкомунтранс", а лише його філію. Така пропозиція для ЛОДА була неприпустимою.

Втім минулого четверга, 20 липня, під час сесії Львівської міської ради депутати двічі не віддали потрібно кількості голосів "за" виділення зі ЛКП "Львівспецкомунтранс" нового підприємства.

Однак згодом рішення про створення на базі "Львівспецкомунтрансу" нового підприємства депутати прийняли як доповнення до зовсім іншого питання.

Додамо, згідно зі зверненням голови Львівськоої ОДА Олега Синютки до міськради щодо делегування функцій за управлінням сміттям у Львові до 2019 року, керування "Львівспецкомунтрансом" мерія повинна передати області повністю.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.