Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Львівобленерго

Фото прес-служби Львівобленерго

Прес-реліз,   Понеділок, 24 липня 2017, 17:05

Львівобленерго почало відкрите обговорення інвестиційної програми на 2018 рік

Львівобленерго

Відкрите обговорення Проекту Інвестиційної програми на 2018 р. почалось 19 липня. Впродовж місяця можна надіслати пропозиції і зауваження до її проекту.

Про це повідомляє прес-служба ПАТ "Львівобленерго".

На виконання постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики та комунальних послуг № 701 від 25.05.2017 "Про затвердження Змін до Порядку формування інвестиційних програм ліцензіатів з передачі та постачання електричної енергії" та з метою проведення відкритого обговорення ПрАТ «Львівобленерго» оприлюднює Проект Інвестиційної програми на 2018 рік.

Завантажити документ та ознайомитись з ним детальніше можна на веб-сайті ПрАТ "Львівобленерго" www.loe.lviv.ua у розділі "Про нас" (сторінка "Корпоративна інформація").

Дата початку відкритого обговорення Проекту Інвестиційної програми на 2018 рік – 19 липня.

Пропозиції та зауваження до Проекту Інвестиційної програми на 2018 р. можна надати до 19 серпня:
у письмовому вигляді на адресу: ПрАТ «Львівобленерго», вул.Сяйво, 10, м.Львів, 79052 або електронним листом на e-mail: kanc@loe.lviv.ua

Пропозиції та зауваження до Проекту Інвестиційної програми ПрАТ "Львівобленерго" на 2018 р. повинні бути надані у зазначений вище термін та супроводжуватись обґрунтуванням. Анонімні пропозиції та зауваження розгляду не підлягають.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.