Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

суд

teren.in.ua

Понеділок, 24 липня 2017, 18:06

Інспектора податкової Львівщини оштрафували за несвоєчасне подання декларації

суд

Податківець без поважних причин несвоєчасно подав декларацію про доходи за 2016 рік.

Про це повідомила прокуратура Львівської області.

Сихівський райсуд визнав винним старшого державного ревізора, інспектора сектору податків і зборів із фізичних осіб одного із відділень Державної фіскальної служби Львівщини у вчиненні адміністративного правопорушення, пов’язаного з корупцією.

За результатами опрацювання електронних декларацій, поданих на сайті Національного агентства з питань запобігання корупції, прокуратура встановила, що податківець без поважних причин несвоєчасно подав електронну декларацію, чим вчинив адміністративне правопорушення, пов’язане з корупцією, передбачене ч. 1 ст. 172-6 КУпАП (порушення вимог фінансового контролю).

Відтак податківця оштрафували.

Зазначимо, неподання або несвоєчасне подання декларації тягнуть за собою накладення штрафу в розмірі 170 грн та адміністративну відповідальність в розмірі від трьох до восьми неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

А на Львівщині вже оштрафували двох митників за невчасне подання декларацій про доходи за минулий рік, а також відкрили кримінальне провадження на депутата обласної ради за подання у декларації недостовірних даних.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.