Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

zdolbunivcity.net

Середа, 29 серпня 2012, 18:15

Міліція просить допомогти у розкритті розкритті справи збройного нападу на Вову «Морду» у Львові

Працівники Львівського міського управління міліції звертаються з проханням допомогти слідству у розкритті винуватців збройного нападу на Вову «Морду», який був скоєний 24 серпня близько 14,00 на вул. Князя Романа у Львові.

 

Про це повідомляє ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області

«До всіх, хто володіє будь-якою інформацією про обставини збройного нападу, що стався 24 серпня цього року близько 14.00 години у Львові на перехресті вулиць Князя Романа – Шухевича, на громадянина Дідуха Володимира, відомого під прізвиськом як «Вова Морда», – зазначено у повідомленні.

Прохання у першу чергу стосується власників автомобільних відеореєстраторів та мобільних камер відеоспостереження, які були поблизу місця скоєння нападу в період часу від 13.00 до 14.00 години.

Із повідомленнями звертайтесь за номером телефону 102 або в будь-який зручний для Вас спосіб. За інформацію, що допоможе слідству, передбачена суттєва грошова винагорода. Конфіденційність гарантована!

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.