Петро Яцишин,  31 липня 2017

Мар'яна Бойчук: Моя робота дає мені можливість рости і збагачуватися культурно

Розмова з Мар'яною Бойчук, відповідальною за роботу з постачальниками та контрольно-вимірювальним обладнанням у відділі якості компанії Фуджікура Аутомотів Україна Львів.

Варіанти продовжують знайомитися з працівниками компанії Фуджікура та запроваджують другу серію інтерв'ю з працівниками Фуджікури про соціальні, культурні, спортивні та інші цікаві  проекти компанії.

Мар'яно, а що входить у Ваші обов'язки?

Перевірка документації для компонентів (компоненти – частини з яких будують кабельну мережу), виставлення рекламації постачальникам, обтяження коштами постачальників, перевірка компонентів згідно з кресленням, перевірка контрольно-вимірювального обладнання тощо.

Розкажіть коротко про себе, де навчалися, які маєте захоплення?

Я навчалася у НУ "Львівська політехніка" на кафедрі програмного забезпечення. Закінчила навчання у 2008 році. А з 2009 року працювала на подібному підприємстві також у відділі якості. На Фуджікуру прийшла працювати у вересні 2015 року у цей же відділ, маючи за спиною великий досвід роботи в даній сфері.

Люблю плавати і моя мрія – досконале вивчення англійської мови. І це, мабуть, одна з причин, чому я працюю на Фуджікурі. Це мегакрута міжнародна компанія, де ти щодня маєш практику спілкування з твоїми колегами, партнерами, замовниками іноземною мовою. Це мені дуже подобається.

Чим найбільше Ви пишаєтеся у своїй професії? Що вважаєте особистим досягненням?

Мабуть пишаюся тим, що досягла розуміння всього робочого процесу підприємства і пишаюся тим, що кожного дня маю можливість спілкуватися з фаховими колегами. Я горда тим, що маю реально дуже хорошу роботу у великій компанії, де можна розвиватися у професійному напрямку, де можна знайти справжніх друзів та кмітливих колег. І тут реально можна розвиватися, всі, хто починав разом зі мною ще у 2015 році, усі вже досягли певного успіху у кар'єрі.

Але Ви живете не одною роботою на Фуджікурі. Компанія щосуботи організовує екскурсії для працівників компанії Львовом та уже за межами міста. Ви частий учасник таких екскурсій. Розкажіть, де були, що бачили і що Вам сподобалося.

Так, я сама не львів'янка, ми з чоловіком живемо у Стрию. У Львові звичайно ж буваємо часто в не роботи, але одна справа, коли пробігаєшся чи гуляєш містом сам, а інша, коли для тебе проводять екскурсію. Це мегацікаво. Тобі звертають увагу на такі деталі, на які б ти сам ніколи в житті не додумався подивитися.

Перша екскурсія на якій ми були – це екскурсія-квест. Ми зустрілися в певному  заздалегідь домовленому місці і разом з нашим гідом сканували підказки та шукали містом скарби. Ми знаходили ці скарби один за одним і водночас  бачили багато цікавих місць, на які, можливо, і ніколи б не звертали уваги. Мета даної екскурсії була показати, що ми часто ходимо по вулицях, але не дивимося по сторонам, ми не бачимо багато цікавих об'єктів, ми не заходимо на багато цікавих вуличок, для нас відкрилися нові місця, де ми раніше не заходили, ми побачили нові знаки, статуї, символи, які є на будівлях. Було дуже цікаво і пізнавально.

Екскурсія підземеллями Львова була другою. Ми були в  печері під Гарнізонним храмом святих Петра і Павла, відвідали аптеку-музей та лівий берег річки Полтва.  Найбільше сподобалося у музеї-аптеці. Усім рекомендую відвідати. Нам дуже все цікаво розказує гід пан Петро, який вміє зацікавити, подати інформацію, підібрати найцікавіше, залучити додаткові теми, які стосуються даної екскурсії. Відчутно, що людина готується, аби було цікаво всім.

Наступна екскурсія, на якій ми були, називалася "Архітектурний Львів". Ми йшли від  палацу Потоцьких і до  Будинку вчених. Нам розказували про всі архітектурні пам’ятки та століття, в яких роках та ким вони створювалися. Історично це дуже повчально.

Їздили ми і на восьмигодинну екскурсію у місто Жовква та до Крехова. Нам розказували про церкви, про міста, про Крехівський монастир, який також відвідали. Ми ходили на гору, де були печери і жили монахи. А на сам кінець відвідали дерев'яну Церкву Пресвятої Трійці, яку спорудили у 1720 році, і яку занесли до спадщини ЮНЕСКО.

А нещодавно ми були на екскурсії – "Таємниці вулиці Клепарівської". Нам розповідали про будівлі на цій вулиці, про давній єврейський цвинтар, який  розміщувався в межах сучасних вул. Раппапорта, Клепарівської, Броварної та Базарної на місці сучасного ринку "Краківський". Це був один із найдавніших єврейських цвинтарів у Європі. А на кінець ми зайшли до Львівської пивоварні, відвідали музей пивоваріння, мали можливість побачити як виготовляється пиво, нам розказали про історію пива і дали можливість продегустувати.

Як Вам взагалі ідея компанії проводити такі екскурсії для працівників?

Я вважаю, що всі ці екскурсії – це чудова ідея нашої компанії, це дуже хороший бонус для працівників. Компанія дає можливість розвиватися не лише професійно, але й збагачуватися духовно, культурно, пізнавати щось нове, цікаве. Мені здається, що такого ніде більше немає.

Крім того, це чудова можливість гарно провести час із родичами та друзями, адже кожен працівник має право привести на екскурсію ще одну людину. Тому виходить насправді дуже цікаве дозвілля на вихідні та відпочинок в колі рідних. До речі, після закінчення екскурсій, на кожного учасника чекає солодкий подарунок від Львівської майстерні шоколаду. Особливо таким подаруночкам радіють діти.  

А що найбільше за весь час запам'яталося? Можливо був кумедний випадок?

Форс-мажорів у нас не було, але я завжди пам'ятатиму екскурсію "Архітектурний Львів». Під час неї безперервно падав дощ. Львівський теплий дощ. І це надавало екскурсії особливого львівського колориту.

Я ще хочу сказати, що компанія Фуджікура особисто для мене особлива тим, що вона ніколи не стоїть на місці. Вона прогресивна, тут завжди відбувається та впроваджується постійно щось нове і звичайно, що воно робиться для комфорту і успіху самих працівників.

Компанія Фуджікура запрошує до своєї команди ініціативних, цілеспрямованих, активних та працювитих людей. Звертайтеся за телефонами 063 202-4001, 097 126-9769, 066 105-0008, 095 092-0390. Будемо раді Вас бачити.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.