Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Львівобленерго

Вівторок, 1 серпня 2017, 10:32

12 сіл Львівщини та частина Личаківського району Львова залишилися без світла

Львівобленерго

Вчора світла не було у селах Жовківського, Жидачівського, Яворівського районів та у Львові.

Про це повідомляє департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Зокрема, вчора у Жовківському районі о 05:20 год. внаслідок спрацювання аварійного захисту ПЛ 10 кВ тимчасово без електропостачання залишилось повністю 10 населених пунктів: Березина, Гайові, Думи, Жигайли, Загірня, Камяне- Липник, Мощана, Потелич, Рава-Руська, Шабельня.

Того ж дня о 21:40 год. внаслідок спрацювання аварійного захисту ПЛ 10 кВ тимчасово без електропостачання залишилося село Заріччя у Жидачівському районі.  - 1

На Яворівщині 31 липня о 03:15 год. внаслідок спрацювання аварійного захисту ПЛ 10 кВ тимчасово без електропостачання повністю залишилося село Новини.

Також у Личаківському районі Львова о 17:20 год 31 липня внаслідок виходу з ладу підземного кабелю 6 кВ тимчасово без електропостачання залишились абоненти вул. Богданівська та прилеглих до неї вулиць, а 1 серпня о 05:20 год. – абоненти вул. Зеленої та прилеглих до неї 13 вулиць.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.