Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

університет Франка

Вівторок, 1 серпня 2017, 18:25

1 серпня: найпопулярніші запити у Google

університет Франка

Інформація про те, що українці найбільше шукали протягом цього дня.

Сьогодні, 1 серпня, українці найбільше шукали у пошуковику Google інформацію, що Міністерство освіти і науки України оприлюднить списки абітурієнтів, які отримали рекомендацію до зарахування на місця державного замовлення, сьогодні ввечері.

Зокрема, Міністерство освіти виявило великий список шкіл, які не знаходяться на території населених пунктів сільської місцевості, але випускникам яких приймальні комісії присвоїли сільський коефіцієнт, рівний 1,02. До такого переліку, наприклад, потрапили школи Києва, Івано-Франківська, Львова, Чернігова, Чернівців.

Відповідний лист з вимогою усунути порушення та провести повторну верифікацію присвоєння заявами вступників сільського коефіцієнта було відправлено Міністерством освіти і науки України керівникам всіх вищих навчальних закладів та директору ДП "Інфоресурс".

Цей запит набрали понад 2 тисячі українців.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.