Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вилучений товар

lviv.gp.gov.ua

Четвер, 3 серпня 2017, 14:34

На Львівщині викрили мережу із виробництва фільсифікованого алкоголю

вилучений товар

Міні-заводи із виробництва фальсифікату знаходилися у Львівській, Тернопільській та Закарпатській областях.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Зокрема, правоохоронці викрили групу із понад 30 людей, які налагодили роботу мережі міні-заводів із виробництва алкогольних напоїв.

У поліції встановили, що зловмисники могли за добу виготовляти до 40 тисяч пляшок готової алкогольної продукції, яку продавали у Львівській та сусідніх областях.

Відтак, під час проведених 50 обшуків було викрито чотири незаконні виробництва у Львівській, Тернопільській та Закарпатській областях. Правоохоронці конфіскували: понад 90 тисяч одиниць фальсифікованого алкоголю, майже 80 тонн спирту, 15 ящиків сигарет «Слімс» без марок акцизного податку, 28 ящиків цигарок «ПалМал» з ознаками підробки, поліграфічне устаткування, рулони з етикетками горілчаних виробів відомих брендів.

Крім цього, знайдено та вилучено вантажні і легкові авто, зброю, газові револьвери та боєприпаси.

Наразі чотирьом особам, у тому числі організаторам, повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 199, санкція якої передбачає позбавлення волі на строк до 10 років із конфіскацією майна та ч.2 ст. 204 Кримінального кодексу України (карається штрафом від трьох до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією незаконно виготовленої продукції та обладнання для її виготовлення).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.