Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Події

Четвер, 30 серпня 2012, 15:29

У Львові вперше відбудеться "Фестиваль партнерства"

З 15 по 16 вересня 2012 року у Львові вперше відбудеться «Фестиваль партнерства».

 

Цей проект відбудеться у рамках відзначення 25-річчя польського консульського представництва у Львові. Під час фестивалю відбудуться презентації культурних візиток польських міст та воєводств партнерів Львова та Львівської області, a також господарів – міста Львова та Львівської області.

Заходи «Фествиалю партнерства» будуть відбуватися на площі Ринок, там відбудуться виступи польських фольк-гуртів, джазових колективів, танцювальних ансамблів, вироби ремісників, страви регіональних кухонь та багато іншого.

Свої культурні проекти привезуть до Львова такі міста та регіони, як: Вроцлав, Лодзь, Жешув, Люблін, Перемишль, а також люблінське, сілезьке, вармінсько-мазурське, малопольське та підкарпатське воєводства.

Головний гість фестивалю – українсько-польський рок-гурт «ЕНЕЙ» з Ольштина (Польща), який виконує фольк-рок та уже деякий час займає перші сходинки хіт-парадів в Польщі.

Окрім концертів на пл. Ринок відбудуться інші супутні заходи, у тому числі виставка художників з польського регіону Вармії та Мазур, та спеціальний концерт Сapelli Cracoviensis у Латинському Катедральному Соборі.

джерело: МО Дзига

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.