Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

літній майданчик

Середа, 9 серпня 2017, 13:26

У Львові демонтували шість літніх майданчиків

літній майданчик

Майданчики не мали дозволи на функціонування.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Зокремиа, інженери КП «Адміністративно-технічне управління» демонтували шість незаконно встановлених відкритих літніх майданчиків.

Йдеться про майданчики на вул. Лисенка, 11, вул. Довбуша, 1, проїзд Крива Липа, 1, вул. Січових Стрільців, 3, вул. Лесі Українки, 18, вул. Валова, 19.

«Демонтажу підлягають самовільно встановлені відкриті літні майданчики, майданчики, термін дії паспортів на розміщення або термін дії договорів на оренду конструктивних елементів благоустрою яких закінчився, а також ті, паспорт на встановлення яких скасовано.

У разі виявлення такого майданчика, власнику скеровується вимога узаконити розміщення майданчика або термін дії паспорта на його розміщення, чи добровільно його демонтувати. Якщо підприємець не здійснює ніяких кроків щодо узаконення чи демонтажу своєї конструкції, то її демонтують примусово», – наголосили в міськраді.

Нагадаємо, станом на 1 квітня у місті мають дозвіл на функціонування 372 літні майданчики.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.