Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

fri.com.ua

Четвер, 30 серпня 2012, 18:03

З корупцією треба боротися на місцях – Богдан Хруставчук

Корупція в Україні процвітатиме доти, доки люди не перестануть сприймати хабар як ефективний ринковий механізм. Про це заявив кандидат в народні депутати України по 116 виборчому округу Богдан Хруставчук, відповідаючи на запитання виборців під час презентації своєї програми «Молодь за розвиток Львівщини».

 

Зустріч кандидата з виборцями відбулася у середу, 29 серпня, в Палаці Залізничників («Рокс»). Познайомитися з кандидатом та його програмою прийшли понад півтисячі львів’ян, мешканців 116 округу: Залізничного та Шевченківського районів. Під час зустрічі відбулася презентація передвиборчої програми кандидата «Молодь за розвиток Львівщини» та діалог з виборцями у режимі питання-відповідь. Найгострішим питанням, яке лунало з залу, було запитання про ефективний шлях подолання корупції на Львівщині, повідмоляє прес-служба ЛОО Партії регіонів. 

«Боротьба з корупцією – одне з найважливіших питань, яке сьогодні турбує усі верстви населення в Україні. Я кажу про корупцію і в навчальних закладах, і в медичних установах та взагалі майже у всіх сферах суспільної діяльності. Перший і найголовніший етап боротьби з корупцією – не давати хабар. Я знаю випадки, коли студенти за своїм власним бажанням купляють собі знання, добровільно дають хабарі. Починати боротьбу з корупцією треба з себе, викрити корупціонера в собі. Львівщина сьогодні є однією з найкорумпованіших областей. І це при тому, що 21 рік незалежності при владі на місцях у нас «патріоти» у вишиванках», - відповів Богдан Хруставчук.

Кандидат наголосив, що боротьбу з корупцією на Всеукраїнському рівні потрібно починати на місцях.

«Основна проблема – це корупція на місцях, з якою людям доводиться зустрічатися щоденно. Боротися потрібно кожного разу, коли стикаєтеся з проблемою особисто. Адже хабарник втратить джерело доходу лише тоді, коли люди припинять добровільно віддавати йому свої гроші і будуть повідомляти про вимагання у відповідні органи», - зазначив кандидат. 

У передвиборчій програмі Богдан Хруставчук зробив акцент на розвитку молодіжної політики в Україні. Проте, за його словами, програма «Молодь за розвиток Львівщини» зачепить не лише молодь, але й усі верстви населення.

«Може здатися, що моя програма спрямована лише на молодих людей. Дійсно, я першочергово сприятиму реалізації молоді у суспільстві. Проте потрібно усвідомити, що розвиток та вдосконалення молодіжної політики позитивно вплине на розвиток України вцілому. Молоді люди, які будуть забезпечені робочими місцями (реалізація закону «Про перше робоче місце» з програми Б. Хруставчука) та якісною освітою зможуть впливати на економічні та соціальні процеси в державі, самостійно будувати нову Україну», - наголосив Богдан Хруставчук.

Також кандидат працюватиме над вирішенням соціальних питань львів’ян: створення єдиної системи обліку малозабезпечених громадян, введення соціальних пластикових карток для пенсіонерів, встановлення лічильників у квартирах соціально незахищених громадян. Програма Б. Хруставчука містить також пункти, що передбачають активну діяльність кандидата  в сфері охорони довкілля та розвитку туристичних можливостей регіону.

На програму кандидата відгукнулася молодіжна громадська організація «Молодь за розвиток Львівщини». Члени організації виступили з ініціативою  долучитися до реалізації передвиборчої програми Богдана Хруставчука та контролювати втілення її пунктів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.