Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вуличний співака на Ринку

liroom.com.ua

Середа, 9 серпня 2017, 12:50

На площі Ринок затримали вуличного музиканта, який регулярно шумів серед ночі

вуличний співака на Ринку

Заступаючись за музиканта, його друг навмисно пошкодив рацію та нагрудний реєстратор патрульного.

Про це повідомила патрульна поліція Львова.

Сьогодні, близько 02:00 год. ночі, патрульні отримали виклик на площу Ринок, де вуличний музикант порушує встановлений законом режим тиші.

Прибувши на місце, інспектори виявили чоловіка, який грав на гітарі. Це вже не перше порушення даного громадянина, на нього неодноразово складали адміністративні матеріали за порушення тиші.

"Чоловіка попросили припинити правопорушення, проте він відмовився та почав агресивно себе поводити й чинити опір. Під час затримання за музиканта заступилася так звана "група підтримки", а один із друзів правопорушника навмисно пошкодив рацію та нагрудний реєстратор інспектора. Всіх активних учасників інциденту патрульні доставили до Галицького відділу поліції", – йдеться у повідомленні.

На музиканта склали адміністративні матеріали за ст.182 КУпАП (Порушення вимог законодавчих та інших нормативно-правових актів щодо захисту населення від шкідливого впливу шуму чи правил додержання тиші в населених пунктах і громадських місцях).

А на чоловіка, який пошкодив рацію та відеореєстратор патрульного, склали протокол за ст.185 КУпАП (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.