Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

nso.org.ua

П'ятниця, 31 серпня 2012, 10:55

Луценка перевозять до Менської виправної колонії у Чернігівській області

Сьогодні, 31 серпня екс-міністра внутрішніх справ України Юрія Луценка перевозять до Менської виправної колонії №91 Чернігівської області, де він відбуватиме покарання.

 

Про це повідомляє прес-служба партії Луценка «Народна самооборона».

«Автомобіль Ford Jayco підвищеного комфорту в супроводі міліцейського конвою від'їхав від ізолятора.В цей час бійці «Беркут», які перебували в спеціальному мікроавтобусі, охороняли порядок перед СІЗО», – зазначено у повідомленні.

Луценка помістять в блочне приміщення з трьома-чотирма іншими спеціально підібраними ув'язненими, про це напередодні розповів помічник голови Державної пенітенціарної служби Андрушко.

Раніше адвокат екс-міністра Ігор Фомін допускав, що ДПтСУ може в будь-який момент відправити Луценка у колонію. «Від них чого завгодно можна чекати. Вони для всіх це можуть зробити «сюрпризом»: етапувати Луценка так само вночі, запхнувши в автобус, як і Тимошенко», – вважає адвокат. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.