Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Мистецтво

dzyga.com

П'ятниця, 31 серпня 2012, 12:30

Сьогодні у Львові стартує міжнародне бієнале Тиждень Актуального Мистецтва

Сьогодні, 31 серпня у Львові розпочинається міжнародне бієнале Тиждень Актуального Мистецтва.

 

Відкриття проекту відбудеться о 16:00 у подвір'ї Палацу Мистецтв. Дійство розпочнеться з представлення предметно-звукової інсталяції «Дудіння», над якою працювали – український митець з Англії Олег Воронко, львівський коваль Ігор Слободян, франківський художник Олекса Фурдіяк та майстер імпровізаційної музики Юрій Яремчук (перфоманс відбудеться 7 вересня). На подвір'ї розташується і об'єкт молодого львівського митця Тараса Котляра.

На третьому поверсі Палацу Мистецтв відкриються виставка інстальованої графіки Влодка Кауфмана «Риботерапія», об'єкти польських митців Ярослава Першка та Яцека Яґельського, інсталяція Дениса Струка «Листи з пустки» та твори молодих ужгородських митців Павла Ковача (джуніора) та Юрка Білея.

У арт-просторі «Тижня» на вулиці Шевській, 1 діятиме медіа-інсталяція за курування історика мистецтв Богдана Шумиловича, у якій поєднаються відеохроніки суспільних зрушень поляка Кшиштофа Войчеховскі, литовця Йонаса Мекаса та українців Андрія Бояровa, Михайла Французовa та Олега Чорного.

Згодом епіцентр «Тиждень» перенесеться на вулицю Вірменську, де в галереї «Іconart» відкриються інсталяції Олега Перковського та Михайла Барабаша, а в «Дзизі» – «Фоальбом»Влодимира Сцьковича.

Проект буде тривати до 9 вересня. Темою «Тижня» цього року є «Непевність». У програмі «Тижня»: інсталяції, об'єкти, відео, медіа, перфоманси, виставки, лекції, дискусії та майстер-класи, які творитимуть митці із України, Польщі, Литви, Великобританії, Ірландії, Ізраїлю, Канади та США. Детальніша програма на сайті МО Дзига

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.