Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

гроші

bankruptcy-ua.com

Середа, 16 серпня 2017, 17:51

12 мешканців Львівщини оштрафували за неналежне виконання батьківських обов'язків

гроші

Одна з оштрафованих матерів залишила чотирьох малолітніх дітей у замкненому будинку без нагляду більше, ніж на добу.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Львівські правоохоронці спільно з представниками служб у справах дітей слідкують за безпекою дітей під час літніх канікул та за вчиненням правопорушень щодо них.

Відтак на Львівщині притягнули до адміністративної відповідальності 12 осіб за неналежне виконання батьківських обов’язків.

«Так, мешканка одного із сіл району залишила більше, ніж на добу чотирьох малолітніх дітей у замкненому будинку без нагляду. Почувши дитячий плач, сусіди викликали поліцію. Слід також зазначити, що протягом літа троє неповнолітніх із тих чи інших причин втекли з дому. Після того, як її розшукали, одну дитину було поміщено до притулку для неповнолітніх Львівської ОДА, а інших повернули батькам»,  розповіла старша інспекторка ювенальної превенції Стрийського відділу поліції Юлія Огородник.

Серед основних факторів, на підставі яких батьків притягнули до адмінвідповідальності, – залишення дітей без нагляду, незабезпечення необхідних умов для їх проживання та виховання, вчинення неповнолітніми різного роду правопорушень.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.